Ljubljana, Šiška

Stanovanje · 2-sobno · 195.3 m2 · 2020

282.642 €

Podatki o ponudbi

O-4

Stanovanje 0-4 je dvosobno stanovanje v pritličju objekta severovzhodno orientacijo.
Stanovanje sestavljajo: prostoren sodobno oblikovan dnevno bivalni prostor s kuhinjo z otokom, spalnica in kopalnica. Spalnica ima ločen garderobni prostor. Bivalni prostor se nadaljuje v prostorno zunanjo teraso. Stanovanje na severni in vzhodni strani obdaja prostoren zelen atrij na katerega je možno dostopati iz bivalnega prostora. Dodatna shramba se nahaja v kleti. Parkirišče je na voljo.

Objekt bo zgrajen v Ljubljani (Vižmarje), na zaključku Prušnikove ulice ob Celovški cesti. V bližini je na voljo vsa družbena in prometna infrastruktura. Lokacija zaradi neposredne bližine mestne vpadnice ter avtocestnega priključka omogoča hiter dostop tako do centra mesta kot tudi do avtocestnega obroča.

 Večstanovanjski objekt Vižmarje je sodobno zasnovan objekt, ki bo stanovalcem zagotavljal visoko kakovost bivanja. Objekt so zasnovali v arhitekturnem biroju Formalle. V objektu bo 14 stanovanj. Predvidena so 3 dvosobna, 4 trosobna in 7 štirisobnih stanovanj. Vsa stanovanja v pritličju imajo terase z zelenimi atriji. V najvišji etaži se nahajata 2 stanovanji s prostornima terasama na ravni strehi objekta. Vsa ostala stanovanja imajo udobne balkone.

Parkiranje bo stanovalcem omogočeno v kleti objekta in na zunanjem parkirišču pred vhodom v objekt. Kolesarnica je zasnovana kot ločen pomožni objekt v sklopu zunanjih površin. Dodatne shrambe za posamezno stanovanje se nahajajo v kleti objekta. Okolica objekta bo ozelenjena. V sklopu zunanje ureditve objekta bo tudi otroško igrišče. Objekt je zasnovan energetsko učinkovito.

Vabljeni na ogled.

Kupec ne plača provizije.

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Ljubljana, Šiška
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 2-sobno
  • Velikost: 195.3 m2
  • Nadstropje: Pritličje/3
  • Zgrajeno: 2020
  • Stanje: Novogradnja
  • Šifra: PS25619SD

Tloris objekta

Kontaktiraj agenta

Sara Ducman

Licenca: 02870