Ljubljana, Vič-Rudnik

Stanovanje · 3-sobno · 126.3 m2 · 2022

2.800 €/mesec / oddano do 14.07.2026

Podatki o ponudbi

Prostorno dupleks stanovanje z atrijem v prestižni novogradnji Barjanka

Na edinstveni lokaciji na območju Trnovskega predmestja, tik ob naselju Murgle, oddamo svetlo, prijetno in v celoti opremljeno 3-sobno dupleks stanovanje z atrijem, ki se nahaja v pritličju popolnoma nove, prestižne stanovanjske stavbe z dvigalom, garažo v kleti in parkirišči za obiskovalce.

Stanovanje velikosti 126,30 bruto m2 ima 92,90 m2 neto stanovanjske površine. Osrednji pritlični del obsega predprostor, kuhinjo, jedilnico v povezavi s prostorno dnevno sobo z izhodom na zelen atrij v izmeri 28,00 m2 in dnevno toaleto. V zgornji etaži se nahajajo glavna spalnica z walk-in garderobno omaro, otroška soba ter kopalnica s pralnim in sušilnim strojem Gorenje. Stanovanju pripada tudi shramba velikosti 5,00 m2, ki se nahaja v kleti stavbe.

Stanovanje je popolnoma opremljeno z izbranimi kosi pohištva, belo tehniko ter dekorjem, po meri opremljeno kuhinjo s pečico, pomivalnim strojem ter kompletnim kuhinjskim in jedilnim priborom. V garderobni omari v glavni spalnici so na voljo obešalniki, posteljnina in brisače. V dnevni sobi se nahajajo TV, bluetooth zvočniki in sesalec. V atriju pa je tudi kosilnica za košnjo trave.

Talno ogrevanje je možno regulirati za vsak prostor posebej. V celotnem stanovanju so nameščeni rekuperatorji za pretok zraka, ki jih je možno daljinsko upravljati prek aplikacije; v toaleti in kopalnici so ventilatorji. Atrij ima na voljo nastavljivo bioklimatsko pergolo.

Stanovanju pripadata tudi 2 garažni parkirni mesti v velikosti 28,40 m2.

Izjemna lokacija nudi udobno in kvalitetno bivanje, nahaja se le streljaj od mestnega jedra, a kljub vsemu v zelo mirnem predelu, neposredno ob PST-ju ter izvozu oziroma uvozu na AC priključek. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura; šola, vrtec in številne trgovine. Stanovalcem je na voljo tudi pokrito zunanje otroško igrišče ter zunanja kolesarnica. Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja prostega časa v naravi.

Vseljivo s 01.06.2023.

  • Stanovanje je primerno za par ali družino z enim otrokom.
  • Minimalna doba najema 36 mesecev.
  • Ob najemu je potrebno plačati varščino v višini dveh mesečnih najemnin.

Lepo vabljeni, vredno ogleda!

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik mora najemodajalcu ob sklenitvi najemne pogodbe povrniti del stroškov naslednjih storitev:  priprava najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, obveščanje upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, svetovanje v času celotnega obdobja najema, izdelava primopredajnega zapisnika (ob predaji nepremičnine) in izvedba primopredaje ob zaključku najemnega razmerja ter hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, v znesku 2.800 EUR  + 22% DDV.

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Ljubljana, Vič-Rudnik
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 3-sobno
  • Velikost: 126.3 m2
  • Nadstropje: Pritličje/2
  • Zgrajeno: 2022
  • Stanje: Novogradnja
  • Energetska izkaznica: B1
  • Šifra: OS2256138AŽ

Kontaktiraj agenta

Nika Glame

Licenca: 03444