Pravno obvestilo

Spoštovani obiskovalec,

nahajate se na spletnem mestu Todić Luxury podjetja Ljubljana nepremičnine d.o.o., Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana in Bg nekretnine d.o.o., Đure Jakšiča 4a, Beograd. 

Zahvaljujemo se vam za vaš obisk na našem spletnem mestu in vam želimo prijetno brskanje. Z namenom zagotavljanja pravilne uporabe in razumevanja gradiva, objavljenega na spletnem mestu, ter celotne vsebine Vas prosimo, da preberete in upoštevate predmetno obvestilo.

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, so last Ljubljana nepremičnine d.o.o. in Bg nekretnine d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in za osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja lastnikov spletnega mesta. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh vsebin ali njihovih posameznih del ni dovoljena. Lastnika spletnega mesta nista odgovorna za morebitne škodljive posledice uporabe.

Ljubljana nepremičnine d.o.o.  in Bg nekretnine d.o.o. ne odgovarjata za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Lastnika ne odgovarjata za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu uporablja na lastno odgovornost. Za vsebine, ki jih na spletno mesto prispevajo uporabniki, lastnika spletnega mesta ne odgovarjata in si pridržujeta pravico, da jih v primeru neprimernosti odstranita.

Ljubljana nepremičnine d.o.o. in Bg nekretninie d.o.o. si pridržujeta pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletnem mestu. Lastika bosta z vsemi podatki, zbranimi na spletnem mestu, razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo.