BELGRADE WATERFRONT MAGNOLIA

Srbija, Beograd

153.888€ do 347.888€

Podatki o ponudbi

Kot uradni partner projekta Beograd Waterfront vam ponujamo prestižno nepremičnino v BW Magnoliji. Prodaja brez provizije.

STIL ŽIVLJENJA

Zamišljen je kot odlična izbira za mlade, urbane strokovnjake, kot tudi za družine, ki si želijo življenja v novem, sodobnem domu v dobro vzdrževanem in varnem bivalnem okolju. BW Magnolia ponuja življenjski slog na zavidljivi ravni - na varni in mirni lokaciji v bližini mestnega vrveža, poslovnih in rekreacijskih vsebin. Uživajte v domu, ki izpolnjuje vse vaše želje.

Od nekaterih ugodnosti, ki jih boste uživali kot stanovalec BW Magnolia so zasebni vrt, otroško igrišče pred stavbo, zelena oaza na bregovih reke Save, zasebno parkirišče, veliko število prodajaln na kraju samem.

BW Magnolia se nahaja na odlični lokaciji, ki povezuje stari in novi Beograd, v bližini pa najdete številne zanimivosti, na primer galerijo BW - največji nakupovalni center v regiji, Kula Beograd, ki se nahaja v ulici St. Hotel Regis Belgrade - impresiven stolp, ki bo predstavljal 168 metrov novega simbola Beograda in novega Beograjskega parka.

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ponudba projekta

Lokacija objekta