PETRAM RESORT & RESIDENCES

Hrvaška, Umag

Podatki o ponudbi

Petram Resort & Residences

V osrčju Evrope, na enem najlepših polotokov na celini, je Petram Resort & Residences vaš vhod skozi zemeljska vrata raja. Občutite mir, tišino in razkošje lastne nepremičnine, hkrati pa uživajte v storitvi, ki vas bo razvajala in vam omogočila sproščene in nepozabne počitniške dni. Vzdrževanje? Vračilo naložbe?

Poskrbimo za to.

Zakaj Petram

Kaj povezuje severozahodno Istro in nebeški užitek življenja? Je to njen znameniti kamen (lat. Petra, tal. Pietra), s katerim so zgradili tudi pravljične Benetke? Je to savudrijska ribiška dediščina, ki že od nekdaj na mizah ponuja vrhunske dobrote tega kraja? Je to svetilnik arhitekta Pietra Nobila, ki je prvi na Jadranu opozarjal ribiče in trgovce, ki so prišli s čolnom na čudovito pokrajino pred njimi? Še en Pietro - Peter, sveti Peter, je bil krščanski ribič in ga najpogosteje srečamo pri velikih zlatih vratih, medtem ko v roki drži ključe nebeškega kraljestva.

Vse to je povezano ravno s tem, kar bo našemu stanovanjsko-turističnemu projektu dalo pravico do imena Petram. Ta pravljična lokacija prinaša čudovito tradicijo, hkrati pa rajsko, hedonistično vsebino – z vrhunskimi materiali, dizajnom, razgledi in storitvami. Svojim strankam in lastnikom bo omogočil, da obrnejo ključ na zlatih vratih in se prepustijo popolnemu užitku za vse čute - ob prepoznavnem, zlatem sončnem zahodu zahodne Istre. Petram je nov sinonim za nebeško uživanje življenja.

Koncept

Na samotni lokaciji, obdani z morjem, v bližini vseh urbanih, podeželskih in turističnih objektov severozahodne Istre, Petram Resort & Residences ponuja 252 vrhunskih nepremičnin za počitnice ali bivanje.

 

Inovativnost

Novi materiali, svež dizajn pred trendi, trajnostna gradnja, dišeča mediteranska hortikultura in odprti pogledi v kombinaciji z inovativnim konceptom vzdrževanja in upravljanja nepremičnin. Prvo tovrstno letovišče za bivanje in počitnice na Hrvaškem in v regiji.

 

Storitev

Nepremičnina v vaši lasti z nevidno in vseprisotno storitvijo, vredna hotela s petimi zvezdicami. Skrb za nepremičnino je mogoče v celoti prepustiti resortu in si tako zagotoviti brezskrbne počitnice, pa tudi izboljšave in povrnitev naložbe.

Vi in vaš denar ste tukaj na varnem - vaše je samo za uživanje.

 

Naložba

Izbirajte med 252 luksuznimi nepremičninami. Odločili se boste lahko o vrsti nepremičnine, slogu notranje opreme in pogostosti vzdrževanja. Po tem se boste sprostili in uživali. Stava na nepremičnino je stava na brezskrbne, hedonistične počitnice za vso družino.

 

Razkošje

Vrhunska gradnja, brezskrbna stanovanja in rajske počitnice v zaprti skupnosti z vsemi objekti in storitvami, ki si jih lahko želite - na dosegu roke. Morje, zelenje, vrh, premišljen dizajn, športni objekti, wellness, edinstven strešni neskončni bazen, vrtni bazeni, bazen in otroški park, restavracije - vse v zaprti skupnosti.

 

Resort zajema 179 apartmajev, 55 vil in 18 stanovanj.

V aparthotelu je na voljo 179 apartmajev, s tremi vhodi povezanih s strešno teraso, kjer se nahaja 105 meterski bazen, restavracija in wellness. Lastniki nepremičnin bodo deležni 24/7 urnega nadzora objekta ter številnih priložnosti zdravega življenskega sloga, uporabo bazenov, prevoza do zasebne plaže s koncesijo, uporabo ležalnikov, ponudbo wellness & SPA storitev, športnih objektov: dveh teniških igrišč, nogometnega in košarkarskega igrišča, luksuzne restavracija na strehi aparthotela, kavarne, trgovin znotraj kompleksa.

Izbirate lahko med različnimi tipi nepremičnin:

Izbirate lahko med različnimi tipi nepremičnin: studiji, 2-sobnimi apartmaji, 3-sobnimi apartmaji in 4-sobnimi apartmaji.

Apartmaji merijo od 33 m2 do 116 m2.

Skupaj z opremo in parkirnim mestom ter vključenim 25% DDV pa cene znašajo od 201.657 EUR do 697.517 EUR.

Nudijo vam 5% popusta ob 90% predplačilu za nepremičnino, popust ne velja za parkirno mesto in opremo.

V sodelovanju z Gorenjsko banko Vam omogočamo ekskluzivne stanovanjske kredite za nakup izbrane nepremičnine v Petram Resort & Residences – z izredno ugodno obrestno mero

Zaključek gradnje in pridobitev uporabnega dovoljenja je predvideno za konec junija 2022.

Kupec ne plača posredniške provizije!

 

Za več informacij pokličite Ksenijo Obed 00386 30 253 000 ali pišite na mail k.obed@ljn.si

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ponudba projekta

Oznaka Površina Cena Status Tloris
Počitniški objekt, Apartma 100 m2 732.812 € Prosto Da
Počitniški objekt, Apartma 97.3 m2 705.856 € Prosto Da
Počitniški objekt, Apartma 97.3 m2 687.687 € Prosto Da
Počitniški objekt, Apartma 100.7 m2 696.850 € Prosto Da
Počitniški objekt, Apartma 90.8 m2 631.487 € Prosto Da

Lokacija objekta

Kontaktiraj agenta

Ksenija Obed

Licenca: 02336