PORTO MONTENEGRO

Črna gora, Tivat

412.000€ - 5.749.000€

Podatki o ponudbi

Na Jadranu je Porto Montenegro najpomembnejši maloprodajni resort poleg marine. Združevanje priznanih mednarodnih blagovnih znamk in nastajajočih lokalnih oblikovalcev in podjetij na enem področju, kombinacijo več kot 50 trgovin, vključno s tistimi, ki prodajajo modna oblačila in dodatke, barov in restavracij, spa in lepotni salon, tvori zanimivo in interesantno destinacijo skozi celo leto.

Restavracije ponujajo lokalne tradicionalne jedi na italijanskem, sredozemskem in japonskem jeziku, modne oblikovalske delavnice pa ponujajo kolekcijo vseh svetovno znanih znamk.

Zasebni kompleks stanovanj na obali in vzdolž promenade ponuja visoko standardna stanovanja, 1-3 sobna stanovanja, duplex in prezidana (penthouses) stanovanja.

Porto Montenegro ima vse stanovanjske objekte, ki lahko zadovoljijo okuse in potrebe gostov. Za vaše bivanje lahko izberete enega izmed apartmajev, od enosobnih do trosobnih apartmajev v zbirki navtičnih naselij, s čudovitim razgledom. Vsaka stavba ima lasten ekskluziven bazen, recepcijo, 24-urno varnostno in sprejemno osebje.

Spektakularni hotel Regent Porto Montenegro s petimi zvezdicami in nova razširitev Regent Pool Club, ponuja zelo posebno izkušnjo v bazenih. Regent ima 57 sob, eno-sobna in trosobna, pa tudi dva penthousa. Hotelski spa center, 4 gastronomske vsebine in ekskluzivni dogodki so le nekateri od razlogov, zakaj je nastanitev v mestu Porto Montenegro nepozaben.

Porto Montenegro stanovanjske enote, ki so izdelane s strani Reard Smith Architects (UK) in svetovno znane Tino Zervudachi iz podjetja Milinaric, Henry & Zervudachi (ZDA), združujejo tradicionalno arhitekturo s sodobnimi linijami toplih barv, elegantnega kamna in trdega lesa.

Zavistne poglede, ki se raztezajo v zalivu so pripeljale nekatere izmed najlepših plavajočih jaht, medtem ko očarljivi trgi, restavracije in trgovine v bližini nudijo popoln ambient življenja na obali.

 

Več informacij na: +386 1244 5002 ali na a.osmanovic@ljn.si

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ponudba projekta

Lokacija objekta

Kontaktiraj agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615