PORTONOVI

Črna gora, Herceg Novi

323.621€ - 9.483.767€

Podatki o ponudbi

Portonovi bo kmalu postal vrhunska destinacija z lastnim življenjskim slogom, ki se nahaja v samem središču Jadrana.

Ta osupljiv nov 26-hektarski kompleks je razburljiva priložnost za vsakogar, ki razmišlja o nakupu nepremičnin v Črni gori. Prenovljeno in razkošno stavbno naselje gleda na vzhod v božanski zaliv Boka Kotorska in predstavlja odlično izhodišče od koder lahko najdete čudovito obalo Črne gore.

Portonovi ima 275 luksuznih domov v odlični legi med gorami in morjem, od luksuznih in prostornih rezidenc, ki se nahajajo v osrčju sredozemskega letovišča, od stilskih vil v urejenih vrtovih, do visokih apartmajev na podstrešju s pogledom na marino.

 

Vsaka nepremičnina obogati mesto s svojim življenjem in energijo. Spa in gastronomska ponudba vas pričakujejeta z inovativnimi izkušnjami, prilagojenimi za odrasle in družine z otroki. Plaže, ki so edinstvene v celotnem zalivu Boka kotorska, bodo izjemno priljubljena destinacija za sprostitev, kosilo na obali in razkošno življenje.
Portonovi bo z vzdušjem sproščene in prefinjene elegance postavil nove standarde v Črni gori in v celotnem Sredozemlju. Zasnovan v duhu črnogorske vasi, bo ta kompleks imel svoj značaj, čar in vzdušje naselja s svojo dolgoletno tradicijo. Njegova promenada odraža bližnjo arhitekturo dalmatinske obale in opozarja na slog lokalnih mest, kot so Herceg Novi, Kotor, Perast in Dubrovnik.

Več informacij na +386 2144 5002 oz. na a.osmanovic@ljn.si

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ponudba projekta

Lokacija objekta

Kontaktiraj agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615