Ljubljana, Center

Stanovanje · 4-sobno · 372.78 m2 · 2020

742.321 €

Podatki o ponudbi

Stanovanje 2 v Vili Murgle je štirisobno atrijsko stanovanje, ki obsega hodnik (15,36m2), wc (1,95m2), kopalnico (7,22m2), dnevno bivalni prostor v povezavi s kuhinjo in jedilnico (65,79m2) z izhodom na atrij v izmeri 226m2, otroško sobo (13,07m2), garderobo 1 (1,91m2), garderobo 2 (16,67m2)  ter glavno spalnico (13,07m2). Stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 5,90 m2 ter dve lastniški parkirni mesti. Stanovanja imajo nadstandardno višino stropov 273 cm in položen visoko kakovostni parket in keramiko.

Elitna lokacija Murgle je bogatejša za moderen, minimalistično grajen objekt, ki je vpet med košček zasebnosti in umaknjenosti od hitrega mestnega vrveža a hkrati ponuja ravno bližino idiličnega mestnega jedra in obrežja Ljubljanice, ki s svojo pestro ponudbo gostinskih storitev in kulturnih prireditev kar vabi po obisku in sprehodu.

Lokacija omogoča tudi odlično sprostitev in sprehod po PST ter ostale športne aktivnosti, ki potekajo v mirnem zelenem okolju. Na drugi strani pa lokacija ustreže našemu hitremu tempu življenja in ponuja vso storitveno infrastrukturo na enem mestu - trgovina, vrtci, osnovne šole, banka, lekarna, zobozdravstvene storitve, avtobusna postaja,...

Vila Murgle je bila dokončana v letu 2020 in obsega 10 večjih, izjemno funkcionalnih stanovanj z bodisi atrijem, odprtimi ložami ali terasami. Udobne kvadrature stanovanj so v izmerah med 90 in 140m2 neto tlorisnih površin in se razprostirajo skozi 3 etaže - pritličje, prvo nadstropje, drugo nadstropje in  terasno etažo v kateri sta dve stanovanji.

Objekt se s svojim slogom prilagaja arhitekturno-oblikovalskim lastnostim soseske Murgle. Zasnovan je energetsko izjemno varčno z visokokakovostnim stavbnim pohištvom ter visoko toplotno in zvočno izolacijo.

V kletni etaži objekta so parkirne površine, shrambni prostori za stanovalce in parkirne shrambe za kolesa. Vsakemu stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti. Vsako stanovanje ima protivlomna in protipožarna vrata, bivalni prostori so ogrevani s pomočjo talnega gretja, za kakovost bivanja pa je poskrbljeno tudi s pohlajevanjem s klimatskimi napravami in s prisilnim prezračevanjem/rekuperacijo.

Za varnost objekta je poskrbljeno z video nadzorom, prav tako pa je objekt ograjen in varovan s transparentno ograjo, delno s polno ograjo iz brušenega betona.

Za več informacij o projektu in posameznih stanovanjih vam je na voljo nepremičninska posrednica Sabina Kuljaj, ki je dosegljiva na telefonski številki 030 313 004 ali na s.kuljaj@ljn.si.

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Ljubljana, Center
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 4-sobno
  • Velikost: 372.78 m2
  • Nadstropje: Pritličje/3
  • Zgrajeno: 2020
  • Stanje: Novogradnja
  • Šifra: PS30408SK

Kontaktiraj agenta

Sabina Kuljaj

Licenca: 01735