Zakaj bi sodelovali s Todić Luxury? 

Pri Todić Luxury je prvi cilj najti ali prodati nepremičnino tako, da to za vas ne bo naporno. Želimo, da ste popolnoma neobremenjeni z operativno komunikacijo, a da imate stalen popoln nadzor nad našim delom. Kako nam to uspe, vam bomo razložili ob našem srečanju.

Todić Luxury bodo izbrali tudi tisti, ki želijo posel izpeljati z največjo diskretnostjo. Na vašo željo lahko izpeljemo celotni projekt v največji tajnosti in popolnoma pod našim imenom. Skrb za vaš ugled je pri nas na prvem mestu. 

Zakaj kupiti pri Todić Luxury?

Ker si želite veliko več, kot ste navajeni drugje. Natančno veste, kakšno nepremičnino želite. Imate popolno predstavo o tem, koliko miru in zasebnosti potrebujete. O bodoči nepremičnini želite vedeti vse: o njenih lastnikih, o njeni zgodovini, o lastnostih njene lokacije.

Ne želite tekati od agencije do agencije. Želite zaupanja vrednega sogovornika, ki vam bo pomagal do cilja na diskreten in udoben način.

Če prav nikjer tam, kjer si želite, ne bo mogoče najti primerne nepremičnine, vam bomo vseeno pomagali, da jo dobite. Ustvarili jo bomo za vas. Za vas bomo našli in kupili zemljišče, zasnovali in izdelali dokumentacijo, zgradili vaše sanje in vam predali ključ – vse za vnaprej določeno ceno.

Vaše sanje vam bomo pomagali uresničiti z največjo diskretnostjo. Na vašo željo lahko izpeljemo celotni projekt v največji tajnosti in popolnoma pod našim imenom. Skrb za vaš ugled je pri nas na prvem mestu.

Zakaj prodati pri Todić Luxury?

Preprosto zato, ker ne želite tvegati in izgubljati časa, želite pa imeti popoln nadzor nad potekom prodaje.

Dodeljen vam bo agent, izkušen pri prodaji prestižnih nepremičnin. Vašo nepremičnino bo fotografiral poklicni fotograf z bogatimi izkušnjami na tem področju,  ki bo znal na vaši nepremičnini najti najbolj dih jemajoče poglede. Nepremičnina bo promovirana preko posebnih medijev in spletnih strani, kjer se manj prestižne nepremičnine sploh ne prikazujejo.

Če živite daleč od svoje nepremičnine, bomo v času prodaje prevzeli kompletno skrb za njeno čiščenje in nego. Bodoči kupci jo bodo vedno našli v brezhibnem stanju.

Nobenega opravka ne boste imeli z radovedneži. Vaš dragulj bo predstavljen le preverjenim bodočim kupcem, pri katerih obstaja velika možnost nakupa. Ogled in celoten posel bo izpeljan z največjo diskretnostjo. Na vašo željo lahko izpeljemo celotni projekt v največji tajnosti in popolnoma pod našim imenom. Skrb za vaš ugled je pri nas na prvem mestu.

O Todić Luxury

Todić Luxury je vodilna nepremičninska agencija za luksuzne nepremičnine v jadranski regiji. Za svoje odlične stranke prodajamo in kupujemo, oddajamo in najemamo nepremičnine v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in v Črni gori. Smo tudi partner velikih investitorjev v luksuzne stanovanjske in poslovne nepremičnine v regiji.

Ste si zaželeli vilo na ekskluzivni lokaciji ob jadranski obali? Bi se radi pred obveznostmi umaknili v skriti kotiček sredi prečudovitih alpskih vrhov? Iščete zaupanja vrednega najemnika za prestižno poletno rezidenco na črnogorski rivieri? Ali pa vas luksuzna nepremičnina zanima kot investicija? V nas boste našli zaupanja vrednega in odgovornega partnerja.

Zagotavljamo vam učinkovito podporo v celotnem procesu iskanja nepremičnine ali kupca/najemnika. Z nami boste povsem razbremenjeni operativne komunikacije, hkrati pa boste ves čas imeli popoln nadzor. Znani smo po diskretnosti, strokovnosti in odlično opravljenih poslih.