Hrvaška, Umag

Počitniški objekt · Apartma · 100 m2 · 2022

732.812 €

Podatki o ponudbi

Petram Resort & Residences

Posredujemo pri prodaji opremljenih luksuznih nepremičnin v letoviškem kompleksu Petram Resort & Residences, ki se nahaja v Savudriji, nedaleč stran od slovenske meje na severozahodnem delu Istre s pogledom na Piranski zaliv. Letovišče je na odmaknjeni lokaciji, obkroženo z morjem in neverjetnim razgledom, a hkrati v bližini vseh mestnih, športnih in turističnih znamenitosti severozahodne Istre.

V kompleksu se nahaja 179 hotelskih apartmajev s štirimi zvezdicami in 55 turističnih vil ali počitniških hiš s petimi zvezdicami. Prostorsko in funkcionalno Petram Resort & Residences vključuje tudi tri stanovanjske stavbe z 18 stanovanji, ki jih lahko uvrstimo med turistične apartmaje. Vsi apartmaji, stanovanja in vile so bili zasnovani do najmanjših podrobnosti in vključeni v naravno okolje. Tiho razkošje, celovite, a nevsiljive storitve, ki nudijo občutek ekskluzivnosti za ljubitelje pravega uživanja.

Kompleks se razprostira na več kot osmih hektarjih površine in ponuja vsebine, kot so recepcija, storitve concierge, tri restavracije, wellness center z zunanjim neskončnim bazenom na strehi - 105 m dolgim, ki je največji v Evropi, otroške in športne vsebine, objekte na plaži ter parkirišča za vse lastnike in goste.

Petram Resort & Residences je letovišče, zasnovano s premišljeno in sodobno nadstandardno gradnjo, vrhunsko opremo in s ciljem zagotoviti vsem uporabnikom edinstveno počitniško izkušnjo.

Na voljo je opremljen 3-sobni apartma B-42 v bruto izmeri 100,00 m2 s parkirnim mestom. Apartma se nahaja v 2. nadstropju, ima 86,80 m2 bivalne površine ter teraso v izmeri 13,20 m2.

Cena z vključenim 25% DDV je 732.812 EUR.

Posebna ponudba: 5% popusta ob 90% predplačilu kupnine, popust ne velja za parkirno mesto in opremo.

Ograjeni resort poleg visokokakovostnih materialov, vrhunskega oblikovanja, vzdrževanja in upravljanja svojim strankam omogoča brezskrben počitek z vsem udobjem in storitvami, ki jih imate in bi si jih lahko želeli v dosegu roke. Z nakupom nepremičnine bodo lastniki deležni razkošja, sproščenih in nepozabnih počitnic ali zgolj  naložbe, ki jo bo upravljal izkušen konzorcij partnerjev preko njihove Petram blagovne znamke. V neposredni bližini se nahaja golf igrišče Jadran z 18 luknjami, mnoge vinske in oljčne poti, izleti za kolesarje ter številna kulinarična doživetja Istre.

Mesečni stroški vzdrževanja letovišča so predvideni s pogodbo o upravljanju in znašajo 4,00 EUR/m2+DDV. V stroške so vključeni: vzdrževanje skupnih delov letovišča, stavbe in vrta, recepcija z 24/7 varovanjem, zunanji in ogrevani notranji bazen, dostop do plaže,…

Rezervni sklad: znaša 0,50 EUR/m2.

V sodelovanju z Gorenjsko banko Vam omogočamo ekskluzivne stanovanjske kredite za nakup izbrane nepremičnine v Petram Resort & Residences – z izredno ugodno obrestno mero

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Kupec ne plača posredniške provizije!

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Hrvaška, Umag
  • Vrsta nepremičnine: Počitniški objekt
  • Tip nepremičnine: Apartma
  • Velikost: 100 m2
  • Nadstropje: 2/3
  • Zgrajeno: 2022
  • Stanje: Novogradnja
  • Energetska izkaznica: A1
  • Šifra: PPB42KO

Tloris objekta

Kontaktiraj agenta

Ksenija Obed

Licenca: 02336