Ljubljana, Vič-Rudnik

Stanovanje · 5+ več sobno · 255 m2 · 2023

1.010.000 €

Podatki o ponudbi

Na eni izmed najbolj iskanih lokacij v Ljubljani, v Trnovskem predmestju, so zgrajene 4 prestižne stanovanjske enote, ki se nahajajo v dveh enakih dvostanovanjskih hišah. 

Stanovanja »MIVKA« so moderno zasnovana, z izborom najboljših tehnološko naprednih materialov in upoštevanjem najnovejših smernic v projektiranju in gradnji za osveščenega uporabnika.

Dvostanovanjski hiši se nahajata v mirnem predelu, v slepi ulici, umaknjeni od bližnjih prometnih ulic, a kljub temu v neposredni bližini mestnega jedra, infrastrukture, rekreacijskih površin in uvoza na avtocesto.

Posredujemo pri prodaji prestižnega duplex stanovanja ENOTA 2.2., ki je izdelano "na ključ"

Stanovanje obsega dve etaži; 1. in 2. nadstropje, bruto površina stanovanja meri 255,00 m2, od tega bivalni prostor 182,50 m2, terasa 58,00 m2, shramba 14,50 m2.

Stanovanju pripada tudi lastniška parcela v izmeri 39,00 m2 z dvema parkirnima mestoma, na kateri je nameščena tudi polnilna postaja za električno vozilo.

V 1. nadstropju se nahajajo predsoba, spalnica z lastno kopalnico, dve otroški sobi, kopalnica, delovni kabinet in terasa v izmeri 7,60 m2.

Stopnišče vodi v 2. nadstropje, ki obsega odprt in zelo prostoren dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico v izmeri 53,90 m2 z izhodom na teraso velikosti 30,60 m2, spalnico z lastno kopalnico in izhodom na teraso v izmeri 19,80 m2, WC za goste ter shrambo.

Objekta sta montažna, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč. Križno lepljene lesene plošče (CLT - cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so v hitri in kvalitetni gradnji, omogočajo izvedbo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti, konstrukcija je lahka in kompaktna, energijsko visoko učinkovit material zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja.

Izvedeno je toplovodno ogrevanje objekta, preko etažnih kondenzacijskih plinskih kotlov. Ogrevanje je talno, predviden je tudi sistem hlajenja. Vsa stanovanja odlikuje kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali.

Stanovanje je izdelano "NA KLJUČ" ter ima pridobljeno Uporabno dovoljenje.

Navedena cena vsebuje 22% DDV.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami in rezervirate termin za sestanek ali ogled. Z veseljem smo vam na voljo za več informacij.

 

 

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Ljubljana, Vič-Rudnik
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 5+ več sobno
  • Velikost: 255 m2
  • Nadstropje: 1/2
  • Zgrajeno: 2023
  • Stanje: Novogradnja
  • Šifra: PS311192ME

Kontaktiraj agenta

Mojca Erčulj

Licenca: 02138