Hrvaška, Mali Lošinj

Počitniški objekt · Vikend · 60 m2 · 1980

240.000 €

Podatki o ponudbi

Na očarljivem otoku Unije, ki se nahaja na vhodu v Kvarnerski zaliv, posredujemo pri prodaji manjše ter popolnoma prenovljene, čudovite vrstne hiše z vrtom in odprtim pogledom na morje. Unije so majhen in zelo priljubljen otok z razgibano obalo, lepimi, varnimi zalivi in ravno prav oddaljen od kopnega, ki ponuja edinstveno počitniško kot tudi navtično izkušnjo brez masovnega turizma.

Površina hiše je 60,00 m2, kuhinja z jedilnico meri 30,00 m2, od koder skozi panoramskima vrata dostopamo do vrta velikosti 30,00 m2. Nad kuhinjo je pohodna terasa, od koder dostopamo v dnevni prostor z možnostjo treh ležišč. V medetaži je lepa kopalnica, v mansardi pa spalnica s tremi ležišči.

Hiša je bila zgrajena leta 1980 ter v celoti prenovljena leta 2016, pri prenovi so bili uporabljeni le najkakovostnejši materiali. Čudovita oprema in pohištvo je izdelano po meri iz masivnega hrasta. Za hlajenje in ogrevanje hiše je poskrbljeno z novo klimatsko napravo.

Plaža je od hiše oddaljena le 50 m, plaže na otoku so prodnate, morje je biserno čisto. Otok sestoji iz številnih zalivov in plaž in je idealna destinacija za ljubitelje različnih morskih aktivnosti, kot sta potapljanje in ribolov, na voljo je tudi veliko sprehajalnih poti, na njem uspeva preko 100 različnih vrst zdravilnih zelišč.

Na otoku ni avtomobilov, v mestu se nahaja nekaj restavracij, slaščičarna, pekarna, pošta in trgovina.

Redna ladijska linija povezuje otok z Lošinjem, nekajkrat tedensko je otok povezan s katamaransko linijo tudi z Reko. Na otoku se nahaja tudi majhno letališče, otok je oddaljen 30 km od pulskega in 8 km od lošinjskega letališča.

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Hrvaška, Mali Lošinj
  • Vrsta nepremičnine: Počitniški objekt
  • Tip nepremičnine: Vikend
  • Velikost: 60 m2
  • Zgrajeno: 1980
  • Adaptacija: 2016
  • Stanje: Obnovljeno
  • Šifra: PP1259457DP

Kontaktiraj agenta

Domen Plestenjak

Licenca: 02867