Notranjsko - kraška, Bloke

Hiša · Samostojna · 386.4 m2 · 2014

1.850.000 €

Podatki o ponudbi

Posredujemo pri prodaji moderno zasnovane in tehnološko napredne vile v bližini Bloško - Volčjega jezera.

Objekt odlikujejo čiste linije, razkošno veliki prostori, ki s svojo estetiko in funkcionalnimi elementi nudi maksimalno udobje bivanja. Meri 25 m v dolžino, 12 m v širino in 5 m v višino. Iz vile oziroma celotne parcele je odprt pogled na jezero in okoliško naravo ter gozdove.

Vila je opremljena z vrhunskimi aparati in kakovostnim pohištvom v naravnih tonih. V pritličju so garaža za 2 vozili, shramba in tehnični prostor. Od vhoda vodi hodnik do prostorov in dvigala za 8 oseb, pralnice, sobe za goste z izhodom na teraso, domačega SPA-ja z masažno kopeljo, savno, tuši in izhodom na teraso z ležalniki. Vinska klet v spodnjem delu je vkopana v kamen.

Del zgornjega nadstropja, s katerega je razgled na jezero z okolico, obsega prostorno spalnico in kopalnico namenjeno udobju lastnika. Prehod vodi do velike spalnice, garderobnega prostora, delovnega kabineta in toalete za goste. Osrednji prostor, višine 5 m, ločuje odprti kamin na dnevni prostor in kuhinjo. Vsi prostori imajo neposredni izhod na teraso.

Meje posesti so ozelenjene z živo mejo; kakovostno zunanje prostorsko planiranje z rastlinjem, grmovnicami in drevesi pa omogoča preživljanje prijetnega časa na vrtu. V spodnjem nivoju je večnamenski kamin-peč. Parkiranje na dvorišču za 8 do 10 vozil. Po celotnem območju je posest opremljena z video nadzorom. Zunanja shramba je namenjena za športno opremo, orodje in drva.

Lokacija ponuja prednosti in kakovost življenja v objemu neokrnjene narave, veliko možnosti športnih aktivnosti in hiter dostop do Ljubljane. V neposredni bližini je Bloško jezero, blizu je tudi Cerkniško jezero, reke, Križna jama in naravni park Rakov Škocjan, grad Snežnik, pohodne poti na Snežnik in Slivnico. V bližini je Nova vas, kjer so trgovina, šola, pošta, itd..

Lepo vabljeni na ogled.

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Notranjsko - kraška, Bloke
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost: 386.4 m2
  • Parcela: 1660 m2
  • Zgrajeno: 2014
  • Stanje: Novejša gradnja
  • Šifra: PH1259458DP

Kontaktiraj agenta

Domen Plestenjak

Licenca: 02867