Ljubljana okolica, Škofljica

Hiša · Samostojna · 355 m2 · 2005

950.000 €

Podatki o ponudbi

Na čudoviti in sončni lokaciji v objemu narave, v mirnem naselju Vrh nad Želimljami v sklopu individualnih hiš, posredujemo pri prodaji luksuzne, zelo udobne in razgibane hiše, zgrajene leta 2005. Hiša stoji na prostranem zemljišču velikosti 1.119,00 m2, lega nudi lepe razglede na gričevnato okolico, ob jasnem vremenu tudi na Triglav.

Hiša v etažah K+P+1 ima 355,00 m2 bruto površine, od tega bivalna površina obsega 235,00 m2, ki se razteza v pritličju in nadstropju, ter kletna etaža velikosti 120,00 m2.

Pritlična etaža velikosti 135,00 m2 obsega predsobo, WC, velik in zelo svetel dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso v izmeri 125,00 m2, delovni kabinet s kopalnico s tušem ter spalnico z en suite kopalnico s kadjo.

Po polžastih stopnicah se iz dnevnega prostora povzpnemo v zgornjo etažo, kjer se odpre večji podstrešni prostor, ki služi kot spalnica, na vsakem koncu le te pa sta dve mansardni sobi. Nadstropje ima tudi večjo kopalnico s kadjo.

V kletni etaži nas iz osrednjega hodnika vodi zavit tunel s krasnimi poslikavami mimo prostora za druženje še naprej v hladno vinsko klet in shrambo za živila. Iz osrednjega hodnika v kleti dostopamo tudi do čudovitega notranjega bazena velikosti cca 7x3 m, ki je povezan z manjšo kuhinjo s shrambo, finsko savno, tušem in toaleto. Bazenski prostor ima izhod tudi na očem skrit atrij, iz katerega po stopnicah navzgor dostopamo na negovan okrasni vrt.

Zanimiv tloris hiše objema notranji atrij s pokritimi arkadami, ki je zasajen z izbranimi rastlinami in vodno fontano. Celoten vrt je izredno lepo negovan in vzdrževan, v objemu rastlinja skoraj v celoti ograjen, kar nudi vso zasebnost svojim lastnikom.

Po nekaj stopnicah z notranjega atrija se navzgor povzpnemo do paviljona, ki je delno odprt s prostorom za druženje in z zunanjim kaminom, drugi del pa je namenjen delavnici in shrambi. 

Ob vhodu v hišo je pokrito parkirišče in ograjeno dvorišče za 4 avtomobile.

Hiša razpolaga z računalniško vodeno bazensko tehniko in strojnico s toplotno črpalko. Ogrevanje je možno tudi na kurilno olje. Hišo odlikuje kakovostna opečnata gradnja, 15cm izolacije, opečnata strešna kritina bobrovec.

Vsa infrastruktura v bližini, le 22 km oddaljenosti iz Ljubljane, lokacija omogoča visoko kvaliteto bivanja.

Lepo vabljeni, vredno ogleda!

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Ljubljana okolica, Škofljica
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost: 355 m2
  • Parcela: 1119 m2
  • Zgrajeno: 2005
  • Stanje: Novejša gradnja
  • Šifra: PH94IS

Kontaktiraj agenta

Irena Stok

Licenca: 01713