Ljubljana, Vič-Rudnik

Hiša · Vrstna · 237.9 m2 · 1995

780.000 €

Čudovita, zelo svetla ter arhitekturno dovršena vrstna hiša z atrijem in bazenom.

Podatki o ponudbi

Na odlični lokaciji na Viču, v mirnem in z zelenjem obdanim naselju vrstnih hiš posredujemo pri prodaji čudovite, zelo svetle ter arhitekturno dovršene vrstne hiše z atrijem in bazenom, zgrajene leta 1995.

Hiša etažnosti P+1 ima po GURS podatkih 237,90 m2 bruto površine, od tega bivalna površina meri 184,00 m2. Zemljišče, na katerem stoji hiša meri 332,00 m2

Pritlična etaža obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico v povezavi s prostorno in zelo svetlo dnevno sobo, iz katerih dostopamo na teraso in atrij, kjer se nahaja bazen. Odprtemu dnevno bivalnemu prostoru visoki stropi dajejo dodaten občutek prostornosti in zračnosti. Od atrija z bazenom, okoli katerega je položen tikov les, dnevno bivalni prostor ločujejo velike steklene površine, ki so dodatno ogrevane s talnimi grelci. Posebnost dnevne sobe je tudi steklena garaža, v kateri ima trenutni lastnik parkiranega starodobnika, kar daje prostoru izjemno atraktiven videz. V pritličju se nahajata še dve spalnici, kopalnica, dnevna toaleta in shramba ter poleg glavnega vhoda v hišo še ena garaža.

Stopnišče vodi v zgornje nadstropje s krožnim tlorisom, kjer iz galerije dostopamo do spalnice, garderobne sobe ter zelo prostorne kopalnice. V zgornjem nadstropju se nahaja tudi večji podstrešni prostor za shranjevanje.

Hiša je skrbno vzdrževana ter delno obnovljena. Vgrajena ima nova protivlomna vrata znamke Pirnar, menjano je bilo stavbno pohištvo; okna, vse steklene površine, v predprostoru je položen marmor, v dnevnem prostoru vgrajen eko kamin. Hiša je klimatizirana, ogreva se na toplotno črpalko, talno gretje je v kuhinji in v zgornji kopalnici.

Atraktivna in mirna lokacija, ki omogoča hiter dostop do centra mesta in ljubljanske obvoznice. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura in rekreacijske površine, kar nudi visoko kvaliteto bivanja.

Lepo vabljeni k ogledu!

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ključne značilnosti

  • Lokacija: Ljubljana, Vič-Rudnik
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Vrstna
  • Velikost: 237.9 m2
  • Parcela: 332 m2
  • Zgrajeno: 1995
  • Stanje: Obnovljeno
  • Šifra: PH305973PT

Kontaktiraj agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615