DUKLEY

Črna gora, Budva

Podatki o ponudbi

Stanovanjski kompleks Elitni Dukley je pravi primer najnovejšega elegantnega koncepta sodobnega življenja na morju. Dukley je v sodelovanju z vrhunsko kreativno ekipo oblikovalskih in tehnoloških svetovalcev oblikovala mednarodna ekipa pomembnih oblikovalcev, priznanih graditeljev in nagrajenih arhitektov, ki ponujajo izjemne vsebine in storitve. S pogledom na eno najlepših obal na svetu, ta kompleks ekskluzivnih stanovanjskih vil združuje najsodobnejšo infrastrukturo, prefinjen sodoben dizajn in vrhunsko udobje, ki dviguje kakovost obalnih rezidenčnih kompleksov v Črni gori.

Dukley Gardens

Nahaja se na polotoku Zavala, v osrčju živahne Budvanske Riviere. Dukley Gardens je eden najmlajših vodilnih stanovanjskih kompleksov na Jadranu. Zeleno, bogato naselje na obali morja se nahaja nasproti Starega mesta Budve. Vsaka vila, s pogledom na morje in slikovito obalo, je le nekaj korakov stran od mirne plaže polotoka, kjer blago plimovanje morskega dna ustvarja idealne pogoje za družinske počitnice na plaži in uživanje v vodah Jadrana.

Vaše mesto v raju

Poleg 202 elegantno, moderno opremljenih stanovanj, ki merijo od 80 do 212 kvadratnih metrov, Dukley Gardens ponuja omejeno število penthouse stanovanj, katerih površina doseže 535 kvadratnih metrov. Dodatno udobje prebivanja nudijo, ena, dve ali tri spalnice, veliki odprti prostori in dejstvo, da so domovi zgrajeni v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi. Standardi, ki jih Dukley uporablja, so najvišji v Črni gori - od oblikovanja, arhitekture in lokacije. Prebivalci Dukley Gardens imajo neposreden dostop do vseh vsebin in objektov s peščenimi plažami. Torej, blizu Dukley Gardens obstaja vse, kar potrebujejo najemniki. Dukley ščiti zasebnost prebivalcev, tako da je dostop do kompleksa je strogo omejeno in nadzorovano.

Notranjost

Prostorni in sodobni prostori so bili zgrajeni v skladu s standardi svetovnega razreda z najboljšimi materiali. Na podlagi standarda kakovosti oblikovanja v regiji, je vsaka vila opremljena s kuhinjskimi kuhinjami Poliform, Miele in kuhinjskimi pripomočki Villeroy & Bosch in Dornbracht ter sanitarijami.

Tehnologija

S pomočjo najsodobnejše tehnologije Smart Home, ki zagotavlja popolno varnost, lahko kompleksni najemniki Dukley Gardens nadzorujejo svoje stanovanje z osebnimi napravami. S telefonom ali tabličnim računalnikom lahko vsak najemnik upravlja razsvetljavo in klimatske naprave ter multimedijske sisteme in varnostne sisteme ter nadzor v njihovem domu.

Storitev

Poleg vseh glavnih ugodnosti, ki jih ponujajo hoteli s petimi zvezdicami, ponuja tudi svojim najemnikom osebno asistenco. Ekipa Dixley Vrba je na voljo 24 ur, da izpolnjuje vse zahteve za najemnika, od upravljanja in vzdrževanja bivanja do dogodkov organizacije, dejavnosti, izletov in rezervacij.

Dukley Residences

Arhitekturna rešitev vodilnega balkanskega oblikovalskega studia Projmetal ima objekt 32 prostornih apartmajev in čudovit razgled na zgodovinsko staro mesto Budva. Vsak apartma ima veliko teraso in vključuje vse privilegije, kot so varnost in storitve.

Dukley Marina

Dukley marina je vodilna navtična destinacija v Črni gori, ki leži na stenah starega mestnega jedra Budve, le 100 metrov od rezidence Dukley in 2 minut z ladjo iz vrtov Dukley. Nahaja se med elitnim marinskim klubom "1782 Club", ki je znana v Camper & Nicholsons, s 250 privezi za jahte do 70 metrov. Dukley Marina je kot prvo mednarodno pristanišče, ki nudi popolno storitev, ko se prihaja iz Jonskega morja do Jadranskega morja.

Več informacij na: +386 1244 5002 ali na a.osmanovic@ljn.si

 

 

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ponudba projekta

Lokacija objekta

Kontaktiraj agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615