POLIS MEDITERRANEA LABINCI

Hrvaška, Kaštelir-Labinci

750.000,00 EUR - 1.250.000,00 EUR

Podatki o ponudbi

Na zahodni obali Istre, v bližini idilične vasice Kaštelir, ki je obdana z bujno mediteransko vegetacijo, prepleteno z oljčnimi nasadi, vinogradi in polji, se gradi prestižno naselje 14 luksuznih sredozemskih vil, ki ponujajo čudovite poglede. Področje je poznano po priznanih proizvajalcih vrhunskih vin, oljčnega olja, medu, marsikateri med njimi je dobitnik najrazličnejših priznanj.

Naselje je zelo premišljeno zasnovano in postavljeno v okolje, s čimer je še dodatno poudarjena lepota narave, ki ga obkroža. Dokončanje naselja je predvideno v letu 2023. Naselje je od morja oddaljeno 5 km, od Poreča pa 10 km. Naselje je prekrasno izhodišče za izlete po Istri, še posebno navdušeni bodo kolesarji, katerim je na voljo veliko neprometnih poti za obisk bližnjih mest (Novigrad, Poreč, Višnjan, Vižinada in Motovun).

Na voljo je še 7 vil velikosti od 190,00 m2 do 236,50 m2, ki stojijo zemljiščih velikih od 775,00 m2 do 1.324,00 m2. Vsaka vila ima lasten bazen  velikosti 32,00 do 40,00 m2. Na voljo so vam tako atrijske kot tudi dvoetažne vile, ki bodo nudile maksimalno udobje do 8 stanovalcem.

Projekt je skrbno načrtovan, pri čemer sodeluje vrhunska kreativna ekipa oblikovalskih in tehnoloških svetovalcev in graditeljev. Pri gradnji se bodo uporabljali najvišji mednarodni standardi in najkakovostnejši materiali, vse od sredozemskega kamna do italijanskega marmorja. Vile vas bodo navdušile s svojo elegantno, sodobno in odprto arhitekturo, veliko steklenih površin in impresivno zasnovo zunanjih površin. Velikodušno zasnovani bivalni prostori, prefinjen, sodoben notranji dizajn ter dih jemajoče odprte površine bodo nudile več kot dovolj prostora in vrhunsko udobje za kvalitetno preživljanje prostega časa z družino in prijatelji ter za reprezentativna srečanja s poslovnimi partnerji.

Nakup je zaradi možnosti celoletnega oddajanja zanimiv ne le za vse tiste, ki iščete sprostitev in visoko kvaliteto bivanja, ampak je odlična priložnost tudi za vse investitorje.

 

Pokaži več podatkov o ponudbi

Ponudba projekta

Lokacija objekta

Kontaktiraj agenta

Draško Jovićević

Licenca: 01009