VILA DESTINO

Ljubljana, Vič-Rudnik

Podaci o ponudi

Kmalu bosta na voljo dva večstanovanjska objekta nedaleč od centra, na območju Rožne doline v Ljubljani.

Lokacija je izjemna, tik ob Večni poti, le nekaj minut oddaljena od sprehajališča Rožnik in živalskega vrta. V bližini je tudi priljubljena sprehajalna pot PST in gostilna Čad, ki se nahaja tik pod Rožnikom v čudoviti naravi.

Investitor želi na obravnavanem območju graditi nizkoenergetsko večstanovanjske objekte z visoko kvaliteto bivanja. Objekta so zasnovali v arhitekturnem biroju Sono arhitekti d.o.o.

Postavljena bosta dva tipa vila blokov (tip: novogradnja). Ločevala se bosta predvsem po osnovnih tlorisnih gabaritih, vendar pa bo etažnost enaka: P (pritličje) + 2 (1. in 2. nadstropje) + T (terasna etaža). Oba objekta bosta podkletena s skupno garažo. V kleti je predvideno 32 parkirnih mest. V sklopu tlakovanih površin bo zagotovljeno eno parkirno mesto na terenu.  

V objektu A bo 10 stanovanj, v objektu B pa 7. Skupaj je predvidenih 4 dvosobnih, 5 trosobnih, 2 triinpolsobni, 6 štirisobnih stanovanj.

Vsa stanovanja bodo imela odprte bivalne prostore, ki pa jih bo glede na želje kupcev možno tudi pregraditi. Minimalna svetla višina stanovanjskih prostorov je 2,70m.

Fasada bo izvedena kot prezračevana fasada iz plošč v kombinaciji s tankoslojno fasado. Na delih sten ob balkonih je predvidena zelena fasada v koritih.

 

Obveščamo vas o projektu VILA DESTINO, katerega začetek gradnje je jeseni 2019. Vsi objavljeni podatki o projektu VILA DESTINO so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev. 

Pokaži više podataka o ponudi

Ponuda projekta

Oznaka Površina Cena Status Tlocrt
Stanovanje, 4-sobno 208.66 m2 Slobodno
Stanovanje, 4-sobno 125.25 m2 Slobodno
Stanovanje, 4-sobno 124.82 m2 Slobodno
Stanovanje, 3-sobno 138.21 m2 Slobodno
Stanovanje, 4-sobno 127.3 m2 Slobodno
Stanovanje, 2-sobno 89.48 m2 Slobodno
Stanovanje, 4-sobno 128.19 m2 Slobodno
Stanovanje, 3-sobno 146.55 m2 Slobodno
Stanovanje, 4-sobno 152.45 m2 Slobodno

Lokacija objekta

Kontaktiraj agenta

Predrag Todić

Licenca: 00615